auto bekleding schoonmaken

Wiki Article

Jouw bolide staat maar verlept bij de voordeur? Laat je auto door ons poetsen. Iets dat je Kia kleurloos eruit doet zien komt door onweer, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de schitterende glans die je bolide voorheen had nogmaals naar voren komt. De laklaag wordt weer in ere hersteld voor het mooiste resultaat. Onze medewerkers zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat is niet zo gek, want ze gebruiken de beste autowax en stoppen de grootste zorg aan je bolide. Wil je enkele afbeeldingen bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze website. In een zucht staat er dan weer een geweldig blinkende bolide voor je huis waar je een lekker gevoel van krijgt.

Op de meest willekeurige momenten kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutels en je lak is beschadigd. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Al die vlekjes maken de kleur gelijk mat, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een sprankelende vierwieler te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere krasjes, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar takken of grind weer volledig verdwenen. Het meest opvallende is de kleur, deze is weer helder.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die sparkelen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de lak. Dit wordt verkregen met glascoating en deze dienst zit ook in ons aanbod, dus jouw bolide kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glascoating is een niet opvallende laag over de huidige lak heen, door dit blijft je voertuig jaren lang extra beschermd. Wat nodig is, is dat de auto eerst tot in de details gepoetst moet zijn anders wilt het middel niet blijven zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere viezigheid van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een glimmende vierwieler rondrijdt.

Ook de binnenkant van je voertuig kunnen we geheel opknappen zodat je weer met een goed gevoel de auto in stapt. Leren autostoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat je ziet is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Na meerdere jaren in de Fiat te hebben gereden is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. Als je je neefje gaat ophalen dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Kia prettig ruiken, helaas genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle ongewenste geurtjes die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je voertuig volstrekt van binnen en buiten netjes te laten maken bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Uiteraard kan je tevens pakketten combineren, het is net wat jij ons wilt laten doen. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor zowel particulieren als bedrijven. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt aanbevelen bij onder andere je vader. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef onze website een bezoek zodat je nog veel meer inlichtingen kan verkrijgen.

Is het beschamend als je wegrijdt? Wij boenen je kia van links tot rechts tot elk stukje weer schittert. De weersbeïnvloedingen doen je nissan weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na alsmaar buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook behoorlijk logisch, maar geen probleem, in specialisten handen komt alles weer goed. De gelakte laag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het mooiste resultaat. Met krachtige producten en de grootste vaardigheid leveren we jouw vierwieler weer af. Wil je enkele afbeeldingen zien van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze site. Spoedig staat er dan weer een fraai fonkelende wagen voor je woning waar je graag naar kijkt.

Het is je ongetwijfeld eens overkomen, zit je zalig in de vierwieler op weg naar huis en voor je het weet heb je allemaal krassen erbij door fijne steentjes. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Al die strepen maken de kleur ook futloos, het ziet er niet uit. Om weer in een prachtige Kia te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar is een andere techniek voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die gekomen zijn van je autosleutels, een paar boomtakken of grind weer volledig verdwenen. En natuurlijk die kleur, honderd procent opgebloeid.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die glimmen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de laklaag. Dat wordt gedaan met glas-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw auto kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een aparte beschermende laag over je huidige lak heen die voor meerdere jaren goed is. Belangrijk is dat de heilige koe eerst door en door gepoetst moet zijn anders wilt de gel niet pakken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere Lees meer vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een schone bolide boodschappen kan doen.

Plus de binnenzijde van je vierwieler kunnen we compleet schoonmaken zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken werk van het gehele interieur, de stoelen en dashboard tot de grond aan toe. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze niet zo fatsoenlijk meer als dat je zal willen. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een vies interieur. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Mazda prettig ruiken, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. We gaan niet met een aangename reuk domineren, maar halen deze weg zodat je interieur weer aangenaam ruikt.

Om je Jeep volstrekt van binnen en buiten netjes te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Ook is het best pienter om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze services aan voor zowel particulieren als bijvoorbeeld een taxibedrijf. Nadat je jouw voertuig fatsoenlijk kan komen ophalen weten wij het enorm te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je neefje wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze webpagina een bezoek zodat je een afspraak met ons kan maken.

Report this wiki page